Stichting ’t-Otje

 

 

Projectruimte Attent
Struitenweg 54
en kelder Verboomstraat 184 B
www.hetotje.nl
hetotje.blogspot.nl

Words From a Mythical Ocean by Ragna Misvær Grønstad (NO)
In Attent exposeert Ragna tekeningen en teksten samen met bestaande houtsneden. Tijdens de SE is zij aanwezig en tekent zij. Voor die tijd zal zij samen werken met de Butoh danser/performance kunstenaar Kristin Nango (NO). Deze samenwerking maakt een nieuwe interactie mogelijk. Vrijdag geeft Kristin een Butoh workshop om 15.00-15.45 uur in Attent .
 Om je aan te melden stuur een email naar info@berenicestaiger.com met als Onderwerp Butoh workshop Attent Rotterdam. Er is plek voor 15 deelnemers.

Ragna heeft een master MFA in grafiek behaald aan de Academie van de kunsten in Oslo in 2016. Haar werk is voornamelijk figuratief en gaat over onderwater landschappen. Haar techniek gebruik varieert van gebruikt van inkt op een expressieve manier tot klassieke grafische technieken zoals houtsnede en gravure (intaglio). Haar werk kenmerkt zich door een kritische en filosofische manier afkomstig van tekst fragmenten en hedendaagse poesie.
Ragna geeft aan dat zij haar tekeningen ziet als  beelden zonder woorden, sensaties zonder worden. Het zijn geen abstracte objecten maar het is belangrijk voor haar dat het om een stemming gaat die haar kijk op de wereld weer geeft haar installaties zijn ruimtes die plek maken om concepten te overwegen in oneindige intimiteit.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ragna Misvær Grønstad.

In de kelder van Verboomstraat 184B laat Niels Bekkema zijn nieuwste filmproject zien.
Op dit moment is Niels Bekkema met de film bezig. De titel van de film is After Hours.
De manier hoe wij de stroom van alledaagse dingen waarnemen kan veranderen door beweging. After Hours neemt dit als vertrekpunt door de langzame rotatie van het Dwingeloo radio telescoop. De film is tot stand gekomen met de financiële ondersteuning van het CBK Rotterdam en de vriendelijke steun van CAMRAS.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Niels Bekkema.