SOUTH EXPLORER SPECIAAL JUNI 2020

Vrijdag 19 / Zaterdag 20 / zondag 21 juni 2020
De volgende editie komt eraan! Deze editie is SPECIAAL omdat alle locaties de corona-beperkende-maatregelen in acht zullen nemen. U kunt kunst in etalages verwachten, een balkonconcert, concerten met max 20 bezoekers, in gebouwen wordt het aantal bezoekers gelimiteerd, zodat de 1,5 meter kan worden aangehouden, er zijn routes met gescheiden in-en uitgang en er is desinfecteermiddel aanwezig, de horeca is aangepast aan de richtlijnen door een afhaal loket en een gelimiteerd aantal bezoekers.

         

Speciaal voor deze editie worden er door Diana, een bewoonster uit Charlois, SOUTH EXPLORER mondkapjes gemaakt in de kleuren geel en grijs. Deze zijn te koop voor € 5 bij de locaties met het icoontje. De opbrengst zal worden besteed aan de volgende SE editie.SPECIAAL ook omdat SOUTH EXPLORER onderdeel is van het tweejaarlijks kunstfestival CHARLOIS SPECIAAL. Check voor meer informatie over alle evenementen en projecten van dit kunstfestival: charloisspeciaal.nl

De meeste locaties zijn geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 18.00 uur. Op vrijdagavond is er een concert in de Oude Kerk. Check de tijdtabel en de informatie per locatie in deze poster. Op de website www.southexplorer.nl of op de facebookpagina www.facebook.com/southexplorerrotterdam vind je uitgebreide en actuele informatie per locatie.

Hoe daar te komen
Met de fiets: fiets naar de aanlegsteiger van de gratis veerboot om de Maas over te steken, aan de noordkant van de rivier (Jobshaven). De veerboot gaat elke 10, 30 en 50 minuten. De overtocht duurt ongeveer 10 minuten en brengt je naar de st. Janshaven in Charlois. Volg vanaf daar de kaart. De veerboot terug gaat elke 20 minuten op 00, 20 en 40 minuten.
Per openbaar vervoer: Metrohalte Maashaven en tram 2 richting Charlois of Metrohalte Zuidplein en bus 70 richting Charlois.
Met de auto: volg via de gerenoveerde Maastunnel richting Charlois en rijd rond om een ​​parkeerplaats te vinden (gratis maar weinig plek). In Carnisse is het niet gratis en makkelijker om een parkeerplek te vinden.

NB De organisatie van SOUTH EXPLORER is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de correcte toepassing van de beschermende maatregelen in verband met corona. Die verantwoordelijkheid ligt bij de afzonderlijke deelnemende locaties zelf.

South Explorer is mede mogelijk door bijdragen van Gemeente Rotterdam, CBK Rotterdam en stg. Hommes Foundation.